[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Az Igét jelek és csodák követik

Prédikálom az Evangéliumot az egekből küldött Szent Szellem által. (1Pét. 1,12.)

Hálát adok az én Istenemnek mindenkor az Isten ama kegyelméért, mely nékem a Krisztus Jézusban adatott, mivelhogy mindenben meggazdagodtam Őbenne, minden beszédben és minden ismeretben. (1Kor. 1,4–5.)

Az én beszédem és az én prédikálásom Szellemnek és erőnek megmutatásában áll. (1Kor. 2,4.)

Prédikálok oly beszédekkel, amelyekre a Szent Szellem tanít. (1Kor. 2,13.)

Bátran prédikálok az Úrban, aki bizonyságot tesz az Ő kegyelmének Igéje mellett, és megadja, hogy jelek és csodák történjenek az én kezeim által. (Csel. 14,3.)

Nagy erővel teszek bizonyságot az Úr Jézus feltámadásáról, és nagy kegyelem van rajtam. (Csel. 4,33.)

Az Isten előtt a Krisztusban szólok a szentek épülésére. Tisztán, sőt Istenből szólom Isten Igéjét Isten előtt a Krisztusban. (2Kor. 12,19. 2,17.)

Én az Istenből való Szellemet kaptam a szívembe, hogy megismerjem azokat, amiket Isten kegyelemben ajándékozott nekem. Ezeket szólom is, nem emberi bölcsesség tanította szavakkal, hanem a Szellem tanításaiban, szellemiekhez szellemieket kapcsolva. (1Kor. 2,12–13.)

Adassék nékem szó számnak megnyitásakor, hogy bátorsággal ismertessem meg az Evangélium titkát, hogy bátran szóljak arról, amiképpen kell szólanom. (Ef. 6,19–20.)

Velem együtt tesz bizonyságot az Úrról az én Istenem, jelekkel meg csodákkal és sokféle erőmegnyilvánulással s a Szent Szellem ajándékainak szétosztásával az Ő akarata szerint. (Zsid. 2,4.)

Hatalmad által add a Te szolgádnak, hogy teljes bátorsággal szóljam a Te beszédedet, a Te kezedet nyújtsd ki gyógyításra, és add, hogy jelek és csodák történjenek a Te szent Fiadnak, Jézusnak neve által. (Csel. 4,29–30.)

Szent Szellemmel, hittel, erővel és bölcsességgel teljes vagyok, ezért senki sem állhat ellen a bölcsességnek és a Szent Szellemnek, amely által szólok. Az Úr nagy csodákat és jeleket cselekszik a nép között. (Csel. 6,3. 5. 8. 10.)

Hatalmat adott nekem az Úr, hogy kígyókon és skorpiókon tapodjak, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nekem. (Luk. 10,19.)

Jézus hatalmat adott nekem a tisztátalan szellemek felett, hogy kiűzzem azokat, és gyógyítsak minden betegséget és minden erőtlenséget. (Mát. 10,1.)

Az én evangéliumom nem áll csak szóban, hanem isteni erőkben is, Szent Szellemben is, sok bizodalomban is. (1Thess. 1,5.)

Imádkozom, hogy az Isten nyissa meg előttem az Ige ajtaját, hogy szólhassam a Krisztus titkát, hogy nyilvánvalóvá tegyem azt úgy, amint nékem szólnom kell. (Kol. 4,3–4.)

És az Isten Igéje növekedik; és sokasodik nagyon a tanítványok száma, és nagyon sokan követik a hitet. (Csel. 6,7.)

Növekedik és terjed az Úrnak Igéje az egész országban. Az Úrnak Igéje erősen növekedik és hatalmat vesz. (Csel. 12,24. 13,49. 19,20.)

Szakaszd meg az egeket, Uram, és szállj alá, hogy az orcád előtt a hegyek megolvadjanak, hogy nevedet ellenségeidnek megjelentsd, hogy Előtted reszkessenek a népek, hogy cselekedj rettenetes dolgokat, hogy leszállj és orcád előtt a hegyek megolvadjanak. Hogy elébe menj annak, aki örvend és igazságot cselekszik, akik a Te útjaidban megemlékeznek Rólad! (Ésa. 64,1–5.)

Mikor szólom az Igéket, leszáll a Szent Szellem mindazokra, akik hallgatják e beszédet, és kitöltetik a Szent Szellem ajándéka. (Csel. 10,44–45.)

Krisztus cselekszik általam szóval és tettel, jelek és csodák ereje által, az Isten Szellemének ereje által. (Róm. 15,18–19.)

Ha szólok, mintegy Isten Igéit szólom, ha szolgálok, azzal az erővel szolgálok, amelyet Isten ád: hogy mindenben dicsőíttessék az Isten a Jézus Krisztus által, akinek dicsőség és hatalom örökkön örökké! Ámen. (1Pét. 4,11.)

Prédikálok, és az Úr együtt munkál az Igével, és megerősíti azt a jelek által, amelyek követik. (Márk 16,20.)

Az Úrnak Szelleme van énrajtam, mivelhogy felkent engem, hogy a szegényeknek az Evangéliumot hirdessem. (Luk. 4,18.)

Nem halok meg, hanem élek, és hirdetem az Úrnak cselekedeteit. (Zsolt. 118,17.)

Az Úr mellém áll és erőt önt belém, megerősít engem, hogy általam az igehirdetés teljességre jusson, és meghallják a nemzetek mind; és kiragadott az oroszlán szájából. Kiragad engem az Úr a gonosz minden munkájából, és megtart az Ő mennyei országára. (2Tim. 4,17–18.) Ámen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Isten erejében járni

Az én erőm ékessége Te vagy; a Te jóakaratoddal emeled fel az én szarvamat. Hálát adok Neked Uram, hogy megtaláltál engem, szent olajoddal kentél fel engem, állandóan velem van a Te kezed, sőt a Te karod erősít meg engem. Velem van a Te hűséged és kegyelmed, és a Te neveddel magasztaltatik fel az én szarvam. (Zsolt. 89,17. 20–21. 24.)

Uram, teljes tetszésedre és örömödre akarok lenni, mert meg van írva: Az Úr öröme az én erősségem. (Neh. 8,10.)

Az Úr az Ő népének ereje, és az Ő felkentjének megtartó erőssége. Az Úr az én erőm, az Úr az én életemnek erőssége. Erős vagyok, mert az Úr az én erősségem. (Zsolt. 28,8. 27,1.)

Isten az, aki felövez engem erővel, és tökéletessé teszi utamat. Kívánom az Urat és az Ő erejét; keresem az Ő orcáját szüntelen. (Zsolt. 18,32. 105,4.) Áldott vagyok, mert Te vagy az én erősségem, s a Te ösvényeid vannak szívemben. Erőről erőre jutok, míg megjelenek Isten előtt a Sionon. (Zsolt. 84,5. 7.)

Én az örökkévaló Istenben bízom, ha megfáradok erőt ad, ha erőtlen vagyok, erőmet megsokasítja. Az Úrra várok, így erőm megújul, szárnyra kelek mint a saskeselyű, futok és nem lankadok meg, járok és nem fáradok el. (Ésa. 40,28–29. 31.)

Az Úrhoz méltón járok, az Ő teljes tetszésére. Minden jó cselekedettel gyümölcsöt termek, és növekszem az Isten megismerésében. Minden erővel meg vagyok erősítve az Ő dicsőségének hatalma szerint minden kitartásra és hosszútűrésre örömmel. Újjászülettem, mindenre van erőm a Krisztusban, aki engem megerősít. (Kol. 1,10–11. 2Kor. 5,17. Fil. 4,13.)

Isten az én oldalamon áll. Isten bennem lakozik és velem jár, ki lehet ellenem? (2Kor. 6,16. Róm. 8,31.)

Én az Istentől születtem, és a bennem lévő hit legyőzte a világot, mert nagyobb Ő, aki bennem van, mint az, aki e világban van. (1Ján. 4,4. 5,4.)

Őbenne vagyok, nincs saját igazságom a törvényből, hanem Istentől van az igazságom a Krisztusban való hit által: hogy megismerjem Őt és az Ő feltámadásának erejét. (Fil. 3,9–10.)

Az Ő isteni ereje mindennel megajándékozott engem, ami az életre és istenfélelemre való. Igen nagy és becses áldásokkal ajándékozott meg engem, hogy azok által az isteni természet részesévé legyek. (2Pét. 1,3–4.)

Jézus nekem adta a nevében lévő hatalmat. Ezáltal amit megkötök a földön, a mennyben is kötve lesz; és amit megoldok a földön, a mennyben is oldva lesz. (Mát. 18,18.)

Erős vagyok az Úrban és az Ő hatalmának erejében. Felöltöm Isten minden fegyverét, hogy megállhassak az ördögnek minden ravaszságával szemben. Jézus Krisztus nevében hatalmam van a sötétség minden ereje felett. Felöltöm Istennek minden fegyverét, hogy ellenállhassak ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassak. Előállok, körülövezvén derekamat igazsággal, és felöltve a megigazultság mellvasát, és felsaruzva lábaimat a békesség Evangéliumának készségével. Mindezekhez fölveszem a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megoltom. Az üdvösség sisakját is fölveszem és a Szellemnek kardját, amely az Isten Igéje. Minden imádsággal és könyörgéssel imádkozom minden időben engedelmesen a Szellem által minden szentekért. Mindezek által eljutok Isten fiainak dicsőséges szabadságára. (Ef. 6,10–18. Róm. 8,21.) Ámen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Mónika! Látom ,hogy benned is sok Hit és erő van. Ha azt szeretnénk,hogy az életünk jobbra forduljon az Isten I géjét kell szólnunk,mert az igaz! Isten nem hazudik. Jó ,,,síránkozhatunk,sajnáltathatjuk magunkat, de Jézus nem azért jött - e földre,hogy így viselkedjenek az őt szeretők. Mert az nem hit és nem Istenben járó cselekedet.

Isten árassza ránk áldását Jézus nevében! Ámen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez így igaz Mónika! Én azért írtam le az imákat is. Épülésre az Úrban! Légyszíves,amit én is leírtam magamról törüld ki, csak nektek írtam ..Köszike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

kedveseim megkérnélek benneteket az úr dolgaival foglalkozzunk mer a világi dolgok nem istenhez méltó a keresztet pedig hordanuk kel jézus amint értünk meghalt az ő példája szerin amit meghagyot nekünk hivöként aképen kövessük öt,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Mónika! Gabikának nem tudom már mit írjak. Vigyázzatok magatokra!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én erőt akarok beléd nyújtani Gabika! Azért írtam le -e történeteket. Mónika,légy szíves ezt a legutóbbit törüld ki.Csak nektek írtam le!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

ERIKA ÖRÜLÖK NEKI HOGY MIND VÉGIG A REMÉNY MEGMARADT BENNED ,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

De a panaszkodás nem segít. Viszont, ha kiállsz a Hitedben és ami írva van azt kimondod, meglásd Áldásban lesz részed! Próbáltad már? Én igen. Az ÚR az én pásztorom és nem szűkölködöm! Nem engedem meg,hogy az ördögnek valamihez is köze legyen hozzám. Nem adok neki helyet. Miért? Mert Jézus Krisztus azért jött ,hogy életünk legyen és bővölködjünk! Ez csodálatos,hogy mennyire szeret minket a jó Isten!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szerintem nem rád Gabika, csak általánosságba. Azért jó ,ha az Isten Igéjét írjuk, mert az megerősít ,megnyugtat!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

És vette (Jézus) a poharat, és hálákat adván, adta nékik; és ittak abból mindnyájan; és monda nékik: Ez az én vérem, az új szövetség vére, amely sokakért kiontatik. (Márk 14,23–24.)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ima a családomért

Az Úr Jézus az én békességem, és az Úr Jézus az én családom békessége, aki eggyé tette a családomat, és lerontotta a közbevetett választófalat, lerontotta az ellenségeskedést az Ő testében, és eltörölte azt, hogy Önmagában ama kettőt egy új emberré teremtse: békességet szerezvén, és hogy megbékéltesse az Istennel mind a kettőt, egy testben a keresztfa által, megölvén ezen az ellenségeskedést Önmagában, és eljövén békességet hirdetett az én családomnak. Az én családom Istennek házanépe lett, lévén a szegletkő maga Jézus Krisztus. Jézus Krisztusban az egész családom szép renddel összeillesztve, növekedik szent templommá az Úrban. Jézus Krisztusban együtt épül az én családom Isten hajlékává a drága Szent Szellem által. (Ef. 2,14–22.)

Az én családom az igazságot szólja szeretetben, és mindenestől fogva növekedik abban, aki a fej, a Krisztus Jézusban, akiből az egész családom szép renddel egyberakva és egybeszerkesztve, az Ő segítségének minden kapcsaival, minden egyes tagnak mértéke szerint való munkássággal teljesíti a Testnek növekedését a maga fölépítésére, szeretetben. (Ef. 4,15–16.)

Az én családom ragaszkodik a Főhöz, akiből az egész családom minden tagja, a kapcsok és kötelek által ellátva és egybeszerkesztve, növekedik az Isten szerint való növekedéssel, a szeretet kötelékében. (Kol. 2,19.)

Hogy vigasztalást vegyen az én családom szíve, egybeköttetvén a szeretetben, és hogy eljussanak az értelem meggyőződésének teljes gazdagságára, az Isten és az Atya és a Krisztus ama titkának megismerésére, akiben van a bölcsességnek és ismeretnek minden kincse elrejtve. (Kol. 2,2–3.)

Atyám, az Úrnak Szellemével és erejével a gyermekeim szívét térítsd az engedetlenségről az igazak bölcsességére, készítsd fel őket, mint az Úrnak tökéletes népet. (Luk. 1,17.)

Abba, Atyám, azért imádkozom, hogy a gyermekeim szeretete még jobban és jobban bővölködjék ismeretben és minden megértésben, hogy megítélhessék, mi a rossz és mi a jó, hogy legyenek tiszták és botlás nélkül valók a Krisztusnak napjára, hogy teljesek legyenek a megigazulás gyümölcseivel, melyet Jézus Krisztus teremt bennük az Isten dicsőségére és magasztalására. (Fil. 1,9–11.)

És az Istennek békessége, mely minden értelmet felülhalad, megőrzi gyermekeim szívét és gondolatait a Krisztus Jézusban. (Fil. 4,7.)

Abba, Atyám, Istenem, nem szűnöm meg a gyermekeimért imádkozni, és kérni, hogy beteljesedjenek az Isten akaratának megismerésével minden szellemi bölcsességben és megértésben, hogy járjanak méltóan az Úrhoz, teljes tetszésére, minden jó cselekedettel gyümölcsöt teremjenek, és növekedjenek, Abba, Atyám, Istenem, a Te megismerésedben. Minden erővel legyenek megerősítve a Te dicsőséged hatalma szerint minden kitartásra és hosszútűrésre örömmel. (Kol. 1,9–11.)

Hálákat adok Neked, Atyám, hogy alkalmassá tetted őket a szentek örökségében való részvételre a világosságban, hogy megszabadítottad őket a sötétség hatalmából, és általvitted őket a Te szerelmes Fiadnak királyságába, Jézus Krisztus királyságába, akiben van az ő váltságuk a szent vér által, bűneiknek eltörlése. (Kol. 1,12–14.)

Atyám, Te vagy a békesség Istene, Te, aki kihoztad a halálból a juhoknak nagy pásztorát, gyermekeim hatalmas pásztorát, örök szövetség vére által, az én Uramat, Jézust, tedd készségessé gyermekeim szívét minden jóra, hogy cselekedjék a Te akaratodat; azt munkáld bennem és bennük, ami kedves Teelőtted, a Jézus Krisztus által, akinek dicsőség örökkön örökké. Ámen. (Zsid. 13,20–21.)

Abba, Atyám, Istenem, Te vagy az, aki munkálod gyermekeimben mind az akarást, mind a cselekvést, a Te jókedvedből, hogy legyenek feddhetetlenek és tiszták, Istennek szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség között, akik között fénylenek, mint a csillagok e világon. (Fil. 2,13. 15.)

Atyám, hálát adok Neked, hogy mint az agyag a fazekas kezében, olyan gyermekeim szíve, és olyan családom minden tagjának szíve az Úr Jézus kezében. (Jer. 18,6.)

Abba, Atyám, Te, aki véghetetlen bőséggel mindent megcselekedhetsz a bennem és gyermekeimben munkálkodó erő szerint, feljebb hogynem mint kérjük vagy elgondoljuk, Néked legyen dicsőség a Gyülekezetben a Krisztus Jézusban, nemzetségről nemzetségre, örökkön örökké. (Ef. 3,20–21.)

Atyám, köszönöm Neked, hogy az angyalok seregei és a hatalmas Szent Szellem közbenjárása elhozzák minden testvéreimet minden népek közül ajándékul az Úrnak. Mert mint az új egek és az új föld, amelyeket én teremtek, megállnak énelőttem, szól az Úr, azonképpen megáll a ti magvatok és nevetek. (Ésa. 66,20. 22.)

Szent Atyám, gyermekeimet és családom minden tagját a szent vér oltalma alá helyezem, és kérem rájuk a szent vér meghintését. A családomban az Istentől elrendelt kapcsokra és kötelekre is kérem a szent vér meghintését, az ellenség nem érintheti ezeket. Köszönöm Atyám, hogy a szent vér megtisztító és oltalmazó ereje működik családom minden tagjának életében. Ahogy írva van, megszólal felettük a szent vér, és jobbat beszél, mint az Ábel vére. A teljes váltságukat és mindenre kiterjedő üdvösségüket szólja a Szellem ereje által Jézus nevének hatalmában. Ámen. (1Pét. 1,2. Zsid. 12,22–24.)

Abba, Atyám, hálát adok Neked, hogy gyermekeimet és családom minden tagját üdvösségben, tökéletességben, békességben, engedelmességben, szent egészségben és beteljesedésben állíthatom a Te trónod elé teljes hitben, a Te erőd szerint, mely bennünk hatalmasan munkálkodik. (Kol. 1,28.) Ámen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ima munkalehetőségért

Atyám, Jézus nevében hiszem, megvallom és eszedbe juttatom a Te Igédet, mert tudom, hogy gondod van a Te Igédre, hogy beteljesítsd azt. Éberen őrködsz az Igéd felett, hogy beteljesítsd azt. (Ésa. 43,26. Jer. 1,12.)

A Te Igéd, amely szádból kimegy, nem tér Hozzád üresen, hanem megcselekszi, amit akarsz, áldott lesz és megtermi gyümölcsét ott, ahová küldted. (Ésa. 55,11.)

Megigazulás által vagyok erős, nem gondolok a nyomorral, mert nincsen mit félnem, és a rettegéssel, mert nem közelít hozzám. Te termővé, gyümölcsözővé teszed kezem minden munkáját, magot ádsz a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek. (Ésa. 54,14. 55,10.)

Atyám, Te vagy az irgalmasságnak Atyja és minden vigasztalásnak Istene. Te megvigasztalsz engem minden nyomorúságomban. (2Kor. 1,3–4.)

Te vagy a jólét és bátorítás forrása. Ezért én bátor vagyok, megállok a hitben, és erős vagyok a Te erődben. (1Kor. 16,13.)

Azért én bátor vagyok, kezeimet le nem eresztem, mert az én munkámnak jutalma van. (2Krón. 15,7.)

Mivel munkálkodom, a jutalom nem tulajdoníttatik nekem kegyelemből, hanem tartozás szerint. (Róm. 4,4.)

És becsületbeli dolognak tartom, hogy csendes életet éljek, saját dolgaimat ellátom, és tulajdon kezeimmel munkálkodom, amiként az Úr rendelte nekem. A kívülvalók iránt tisztességem van, semmiben sincs szükségem és nem szorulok senkire. Ahogy az Úr rendelte, csendesen munkálkodom és a magam kenyerét eszem. Megtanulom, hogy jó cselekedetekben járjak, és ne legyek gyümölcstelen. (1Thess. 4,11–12. 2Thess. 3,12. Tit. 3,14.)

Te tudod az én dolgaimat, és adtál előmbe egy nyitott ajtót, amelyet senki be nem zárhat, mivel megtartottam a Te beszéded és nem tagadtam meg a Te neved. (Jel. 3,8.)

Semmi felől nem aggódom, hanem imádságomban és könyörgésemben minden alkalommal hálaadással tárom fel kívánságaimat az Isten előtt. És az Istennek békessége, mely minden értelmet felülhalad, megőrzi szívemet és gondolataimat a Krisztus Jézusban. Az én Istenem pedig betölti minden szükségemet az Ő gazdagsága szerint dicsőségesen a Krisztus Jézusban. (Fil. 4,6–7. 19.)

És reám szállanak mindez áldások, és megteljesednek rajtam, mert hallgatok az Úrnak, az én Istenemnek szavára. Áldott vagyok a városban, és áldott vagyok a mezőben. Áldott az én méhemnek gyümölcse és az én földemnek gyümölcse. Áldott vagyok bejöttömben, és áldott vagyok kimentemben. Áldást parancsol mellém az Úr mindenben, amire ráteszem kezemet; és megáld engem azon a földön, amelyet az Úr, az én Istenem ád nékem. És bővölködővé tesz engem az Úr minden jóban, megnyitja nékem az Úr az Ő drága kincsesházát, az eget, hogy esőt adjon az én földemnek alkalmas időben, és megáldja kezemnek minden munkáját. (5Móz. 28,2–4. 6. 8. 11–12.)

Uram! Te az életet és a halált, az áldást és az átkot adtad előmbe, és így szóltál: Válaszd az életet, hogy élhess mind te, mind a te magod! Én az életet választottam, hogy élhessek mind én, mind az én magom. (5Móz. 30,19.)

Az én Istenem adott nekem gazdagságot és kincseket, és megengedte, hogy egyek abból és részemet elvegyem, és örvendezzek az én munkámnak, mert az én szívem örömét az Isten kedveli. (Préd. 5,19–20.) Ámen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ima anyagi áldásért

Atyám, a Te Fiadnak, Jézusnak szent nevében megvallom a Te Igédet a mai napon. Ahogy ezt megteszem, kimondom a számmal és hiszem a szívemben, hogy a Te Igéd nem tér Hozzád üresen, hanem megcselekszi azt, amiért küldted. (Ésa. 55,11.)

Ezért én hiszem, hogy minden szükségemet betöltöd a Te gazdagságod szerint dicsőségesen a Krisztus Jézusban, a Filippi 4,19 igevers szerint, Jézus nevében. Hiszem, hogy mivel én is adtam a szükséges időben, nekem is adatik; jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak az emberek az én ölembe. Mert azzal a mértékkel mérnek nekem, amellyel én mértem. (Luk. 6,38.)

Atyám, megvallom az Igéd szerint, a Márk 10,29–30 igevers alapján százannyit kapok vissza ebben az időben, a jövendő világon pedig örök életet.

Atyám, Te megszabadítottál a sötétség hatalmából, és általvittél a Te szerelmes Fiadnak királyságába. (Kol. 1,13.)

Atyám, hiszem, hogy elfoglaltam a helyem Nálad, mint a Te gyermeked, Te az én Atyám, én pedig a Te fiad lettem. (2Kor. 6,18.) Ezért, mint szeretett fiadnak, gondomat viseled, képessé teszel arra a Te Szellemed által, hogy a Te szeretetedben, bölcsességedben és áldásodban járjak.

Mennyei Atyám, Jézus nevében kiküldöm a szolgáló szellemeket, az angyalaidat, akiket megbíztál és a szolgálatomra adtál, hogy meghozzák a számomra szükséges anyagiakat. (Zsid. 1,14.)

Atyám, megvallom, hogy igen biztos és értékes segítség vagy a bajban. Erőd és hatalmad magasan felülmúlja mindazt, mint amire szükségem van. (Zsolt. 46,1.)

Atyám, a Te mindenható kegyelmed és gazdagságod által megáldasz engem mindenben, minden földi szükségemben. Amire szükségem van, megadod nekem bőségesen bármilyen körülmények között is, így nem szenvedek hiányt semmiben. Köszönöm Neked Atyám, Jézus nevében.

Drága mennyei Atyám, Te hatalmas vagy arra, hogy rám áraszd minden kegyelmedet; hogy mindenben, mindenkor teljes elégségben legyek, minden jótéteményre bőségben legyek. (2Kor. 9,8.) Ámen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

– Ima a Szent Szellem keresztségért –

Ima a Szent Szellem keresztségért Mennyei Atyám, azt tanítod az Igédben, hogy ha Jézus nevében kérem Tőled a Szent Szellemet, Te örömmel odaadod Őt. (Luk. 11,13.)

Ezért, drága mennyei Atyám, a Te Igéd alapján, Jézus nevében kérem Tőled a Szent Szellemet. Töltsd be a szívemet a Szent Szellemmel. Keresztelj meg a Szent Szellemmel.

Köszönöm, mennyei Atyám, hogy minden imámat meghallgatod és megválaszolod.

Ezért hitben vallást teszek: megkeresztelkedtem a Szent Szellemmel. Betöltekeztem, beteljesedtem, teljes lett a szívem a Szent Szellemmel. Ennek jeleként nyelveken fogok imádkozni, ahogy a Biblia tanítja, ahogy a Szent Szellem adja a kiejtést. Köszönöm, drága mennyei Atyám. Köszönöm, Jézusom. A Szent Szellem örökké bennem és velem marad, és elvezet minden igazságra. (Csel. 2,1–4.) Ámen.

Ha azért ti gonosz létetekre tudtok a ti fiaitoknak jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ád a ti mennyei Atyátok Szent Szellemet azoknak, akik Tőle kérik. (Luk. 11,13.)

És mikor a pünkösd napja eljött, mindnyájan egyakarattal együtt valának. És lőn nagy hirtelenséggel az égből mintegy sebesen zúgó szélnek zendülése, és eltelé az egész házat, ahol ülnek vala. És megjelentek előttük kettős tüzes nyelvek és üle mindenikre azok közül. És megtelének mindnyájan Szent Szellemmel, és kezdének szólni más nyelveken, amint a Szellem adta nékik szólniuk. (Csel. 2,1–4.)

Mikor még szólá Péter ez Igéket, leszálla a Szent Szellem mindazokra, akik hallgatták e beszédet. És elálmélkodának a zsidóságból való hívek, mindazok, akik Péterrel együtt mentek, hogy a pogányokra is kitöltetett a Szent Szellem ajándéka. Mert hallják vala, hogy ők nyelveken szólnak és magasztalják az Istent. (Csel. 10,44–46.)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

– Ima az üdvösségért –

Drága Mennyei Atyám, Jézus nevében jövök eléd. Azt mondod az Igében: „Ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról, és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta Őt a halálból, üdvözülsz." (Róm. 10,9)

Hiszem, hogy Jézus Istennek Fia.
Hiszem, hogy Jézus meghalt az én bűneimért.
Hiszem, hogy Jézus feltámadt a halálból az én
megigazulásomért.

Kérlek Jézus, legyél az életem Ura, Megváltója és Gyógyítója.
Jézus, Te vagy az én Uram, Megváltóm és Gyógyítóm.
Köszönöm, Úr Jézus, az örök életemet és a szent véredet!

Ámen.

János 3,16: „Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

SZERINTEM AZ IDÖSEKET,NAGYON IS MEGKELL HALGATNI BŐLCSEK ÉS ALÁZATOSAK,MIND AZ AMIT AZ IDŐS NÉNI ELMOND TANULSÁGOS .ÉN SZERETEM A VERSEIT.NEKTEK HOGY TETSZIK?

Válasz